Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията затвори

...
Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията затвори
Коментари Харесай

Съблечени голи: Клиенти на заведение в Пловдив се оплакаха от полицията

Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Полицията затвори за пет часа нощно заведение. Клиентите се оплакаха, че са били унижени, като са съблечени чисто голи, преди да бъдат пуснати от органите на реда да си тръгнат.
„ Спряха музиката и подредиха всички в колона. Започнаха да ревизират всеки и не ни пускаха да си вървим. Това продължи дълго време. Абсолютно всички бяхме събличани - за мен това не е обикновено и е унизително ”, изясни клиентка на заведението.
„ Съблякох си панталона, накараха ме да клекна и ми издадоха протокол. Това се случи с всички останали. Не ми е прелестно, не се усещам окей ”, добави различен клиент.
Мъж, работещ на входа на заведението, сподели, че полицаите са нахлули, спрели са музиката и са почнали да се държат надменно. „ Закараха ме в тоалетната и ме накараха да си смъква гащите. Чисто голи - мъжете ни караха да си смъкваме панталоните и гащите и да клякаме ”, добави той.
От полицията оповестиха, че става въпрос за специализирана полицейска интервенция, обвързвана с опиатите. Започнати са три следствия.
„ Никога до момента не е имало сходна акция. Забраниха на хората в продължение на пет часа да напущат обекта. Беше стеснен и достъпът до санитарните пространства ”, подчертаха от управлението на нощното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР